Over ons

Wij zijn Adequaat Auto’s en bij ons staat het belang van u als klant centraal. U kunt ons vinden op een centrale plek, te midden van de Randstad in Ter Aar. Wij bieden u een breed assortiment occasions aan waaronder veelal jong gebruikte modellen en wij helpen u graag bij uw keuze.

Wij bieden de best mogelijke service, wij luisteren naar uw wensen en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij weten dat wanneer u een occasion aanschaft, dit gebeurt op basis van vertrouwen. U wilt kwaliteit voor een betaalbare prijs, maar boven alles verwacht u bij de aanschaf van een occasion goede betrouwbaarheid. Dat is waar Adequaat Auto’s voor staat: Adequaat in de omgang met haar klanten, Adequaat in het samenstellen van het assortiment en Adequaat in het leveren van kwaliteit. Vanzelfsprekend, zijn wij: RDW erkend, lid van NAP (Nationale Auto Pas) en van Autotrust garantiepartners. Zo weet u zeker dat u vertrouwd uw auto koopt en zien wij u graag als tevreden klant terugkomen.

Wij hebben altijd mooie, nette en scherp geprijsde occasions op voorraad. U kunt bij ons ook uw oude auto inruilen of gebruik maken van onze financieringsmogelijkheden in samenwerking met onze partners. Heeft u een mooie auto op het oog? dan komen wij er samen altijd uit. Kom gerust langs bij Adequaat Auto’s en laat u positief verrassen.